Het zomerseizoen staat voor de deur, zo ook ons Zomer-Havenfeest!

De havenfeesten vinden dit jaar plaats op respectievelijk 3 juni en 17 juni op het terrein van Marina Stavoren Buitenhaven en in de binnentuin van Jachthaven Hindeloopen.

Op zaterdag 3 juni trappen we af in Stavoren met de show ‘’The Bruce Springsteen Experience’’. Geniet van een live optreden van “the Boss”, uitgevoerd door de band Brucified, een meer dan waardige act en ode aan Bruce Springsteen & the E Street Band!

Op 17 juni kunt u genieten van ‘’The ABBA Experience’’ in Hindeloopen. Deze band maakt van uw avond echt een feest. Het feest der herkenning wel te verstaan. Meezingen op klassiekers als Dancing Queen, Waterloo, Voulez Vous, Super Trooper of Mamma Mia; allemaal komen ze voorbij.

De toegang tot deze muzikale evenementen zijn voor u, als vaste ligplaatshouder van Jachthaven Hindeloopen, gratis. Tijdens de avonden is een food truck en een bar aanwezig voor de nodige versnaperingen.

De showlocatie is geopend vanaf 19:15 uur. De show start om 20:00 uur.

Wij zien u graag op onze fantastische havenfeesten met veel gezelligheid!

Aanmelden

Bent u er ook bij? U kunt zich inschrijven via onderstaande link ‘Aanmelden’. Ook kunt u zich aanmelden bij de havenmeester. De inschrijving sluit op 30 mei.

  Bootnaam (verplicht):

  Uw naam:

  Uw e-mail (verplicht):

  Met hoeveel personen komt u?*

  Hoeveel personen zijn jonger dan 18 jaar?

  Naar welk feest wilt u komen:

  *Wilt u met meer dan 6 personen komen, stuurt u ons dan even een e-mail naar info@jachthavenhindeloopen.nl