Talrijke faciliteiten

Jachthaven Hindeloopen heeft alles voor zowel schip als bemanning. Een reeks aan faciliteiten maken ons tot een comfortabele verblijfshaven. Er is onder andere een restaurant, een croissanterie, een watersportwinkel, een recreatieruimte met een overdekt zwembad, een fitnessruimte, een tennisbaan en een squashbaan. Voor ontspanning zijn er de sauna en de loungeruimte en de binnentuin. De kinderen vermaken zich prima op de speeltoestellen en bij de kinderboerderij.

Zwemmen

Het overdekte zwembad van Jachthaven Hindeloopen beschikt over een recreatiebad en een peuterbad.
In het recreatiebad (1,40 meter) kunt u actief of ontspannen baantjes trekken en de jongere kinderen beleven veel plezier in het peuterbad. In het zwembad wordt tevens volgens het  Zwem-ABC van de ENVOZ zwemonderwijs gegeven aan kinderen vanaf 4 jaar. Ons uitgangspunt is om de kinderen op een kindvriendelijke manier en met plezier het gehele Zwem-ABC te laten behalen.

Voor meer informatie en aanmelden zwemlessen ga naar zwemschool Hindeloopen.

Zie hier de Huisregels Zwembad

Faciliteiten Jachthaven Hindeloopen
Faciliteiten Jachthaven Hindeloopen

Tennis, squash & fitness

Op de tennisbaan of de squashbaan heeft u volop de gelegenheid om vrij te tennissen of te squashen. De tennisbaan hoeft u vooraf niet te reserveren. Als de baan vrij is kunt u de sleutel ophalen bij de havenmeester. Voor het gebruik van de squashbaan meldt u zich in het recreatiegebouw of in de croissanterie. In de fitnessruimte werkt u op een laagdrempelige manier aan uw conditie. Er is cardio apparatuur en er zijn verschillende toestellen voor krachttraining.

Kids

Ook voor kinderen is genoeg te beleven bij Jachthaven Hindeloopen. Zo is er een overdekt zwembad, een kinderboerderij en een speelplaats met een heus piratenschip. In het hoogseizoen worden er met onze mascotte ‘Skippie de Skipper’ regelmatig knutsel- en spelactiviteiten georganiseerd in de kidsclub.

In de hal van het recreatiegebouw staat een tafeltennistafel en buiten is een voetbalveldje. Ook hebben we voor het hele gezin familiespellen in reuzenformaat waarmee in de hal van het recreatiegebouw of in de buitenlucht gespeeld kan worden.

In de omgeving van Hindeloopen is ook genoeg te doen voor de kinderen. In Sneek zijn Speelparadijs Ballorig en Het nationaal Modelspoor Museum echte aanraders. Bij mooi weer vermaken de kinderen zich natuurlijk ook prima op het strand van Hindeloopen. In het hoogseizoen is een ritje met de lokale express trein een ware belevenis voor hen.

Croissanterie Jachthaven Hindeloopen

Croissanterie

In onze croissanterie kunt u terecht voor vers gebakken broodjes, heerlijke koffie en verse jus d’orange. U stelt zelf uw assortiment broodjes samen. Aan u de keuze of u ze meeneemt aan boord of plaatsneemt in de aangename ontbijtruimte. Naast het aanbod van losse broodjes is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het ontbijtbuffetje voor slechts €10,50 p.p.

Een goede start van de dag begint in de croissanterie!

SkipsHotel

SkipsHotel

Heeft u onvoldoende slaapruimte aan boord of zoekt u een overnachtingsplek wanneer uw schip in de winterberging staat? Dan zijn onze appartementen of dormettes een prima oplossing. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons SkipsHotel als u niet met een schip in de haven ligt, maar gewoon een vakantieverblijf zoekt in Hindeloopen.