Welkom bij Jachthaven Hindeloopen

Talrijke faciliteiten

Jachthaven Hindeloopen biedt alles voor zowel schip als bemanning. Een reeks van faciliteiten maken Jachthaven Hindeloopen tot een kwaliteits- en comfortabele verblijfshaven. Zo beschikt de jachthaven naast een restaurant, croissanterie, lounge en watersportwinkel over een zogenaamde recreatieruimte. Op het gebied van ontspanning haalt u hier uw hart op. Zo is er een overdekt zwembad, een fitnessruimte en squashbanen. Voor ontspanning zijn er de sauna en de loungeruimte. Buiten treft u naast een binnentuin een tennisbaan aan en de kinderen vermaken zich prima op de speeltoestellen en de kinderboerderij.

Zwemmen

Het overdekte zwembad bij Jachthaven Hindeloopen beschikt over een recreatie bad en een peuterbad.
In het recreatie bad (1,40 meter) kunt u actief of ontspannen baantjes trekken en de jongere kinderen beleven veel plezier in het peuterbad. In het zwembad wordt tevens volgens het  Zwem-ABC van de ENVOZ zwemonderwijs gegeven aan kinderen vanaf 4 jaar. Ons uitgangspunt is om de kinderen op een kindvriendelijke manier en met plezier het gehele Zwem-ABC te laten behalen.

Voor meer informatie en aanmelden zwemlessen ga naar zwemschool Hindeloopen.

Zwembad Jachthaven Hindeloopen
Tennis en squash bij Jachthaven Hindeloopen

Tennis, squash & fitness

Op de tennisbaan of de squashbaan heeft u volop de gelegenheid om vrij te tennissen of te squashen. Voor de tennisbaan hoeft u vooraf niet te reserveren. Is de baan vrij, dan kunt u de sleutel ophalen bij de havenmeester. Voor de squashbaan kunt u zich melden in het recreatiegebouw of in de croissanterie. In de fitnessruimte kunt u op een laagdrempelige manier aan uw conditie werken. U vindt er cardioapparatuur en verschillende toestellen om uw spieren te trainen.

Kids

Voor de kinderen biedt Jachthaven Hindeloopen en omgeving ook genoeg vertier. Zo is er op de jachthaven een overdekt zwembad, een kinderboerderij en een speelplaats met een heus piratenschip. In het hoogseizoen worden er met onze mascotte ‘Skippy de Skipper’ regelmatig knutsel- en spelactiviteiten georganiseerd in de kidsclub.

In de hal van het recreatiegebouw staat een tafeltennistafel en buiten vindt u een veldje om te voetballen. Ook hebben we voor het hele gezin familiespellen in reuze formaat die in de hal van het recreatiegebouw of in de buitenlucht gespeeld kunnen worden.

Ook in de omgeving van Hindeloopen is er genoeg te doen voor de kinderen, zo vindt u midden in de bossen van Rijs het Sybrandy’s Ontspanningspark. Een leuke speeltuin met spannende attracties. In Sneek zijn speelparadijs ‘Ballorig’ en het stoomtreinmuseum echte aanraders. En bij mooi weer vermaken de kinderen zich natuurlijk ook prima op het strand van Hindeloopen. In het hoogseizoen is een ritje met de lokale express trein een ware belevenis voor de kinderen.

Croissanterie Jachthaven Hindeloopen

Croissanterie

In onze croissanterie kunt u terecht voor vers gebakken broodjes, heerlijke koffie en verse jus d’orange. U kunt zelf uw assortiment broodjes samenstellen. Aan u de keuze of u uw broodjes meeneemt aan boord of plaats neemt in de aangename ontbijtruimte. Naast het aanbod van lossen broodjes is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het ontbijtbuffetje voor slechts Euro 8,00 pp.

Een goede start van de dag begint in de croissanterie!

SkipsHotel

Heeft u onvoldoende slaapruimte aan boord of zoekt u een overnachtingsplek als uw schip in de winterberging staat? Dan zijn onze appartementen of dormettes een prima oplossing. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons SkipsHotel als u niet met een schip in de haven ligt, maar gewoon een vakantieverblijf zoekt in Hindeloopen.