ligplaats Jachthaven Hindeloopen Reserveer direct! De beste ligplaats aan het IJsselmeer!! Vul uw gegevens in en wij reageren binnen 24 uur

  Ligplaats Jachthaven Hindeloopen

  Uw ligplaats in de veelzijdige kwaliteitshaven

  Onze gezellige en veelzijdige jachthaven ligt op een A-1 locatie direct aan het IJsselmeer en direct tegen het gelijknamige karakteristieke oude stadje Hindeloopen aan.

  Jachthaven Hindeloopen is onderdeel van SkipsMaritiem, maak gebruik van de vele voordelen van de Membership Card!!

  Eén ligplaats, vele extra’s

  Jachthaven Hindeloopen is dé kwaliteitshaven aan het IJsselmeer. Onze gezellige en veelzijdige jachthaven ligt op een A1-locatie direct aan het IJsselmeer en tegen karakteristieke oude stadje Hindeloopen aan.

  De jachthaven is een ideale uitvalsbasis voor vaartochten naar verschillende stadjes aan het IJsselmeer zoals Enkhuizen, Medemblik, Makkum en Stavoren. Na een schutting door de sluizen van Kornwerderzand is een bezoek aan de Waddeneilanden ook zo gemaakt.

  Ligplaats Jachthaven Hindeloopen

  Direct aan het IJsselmeer

  Direct gelegen aan het IJsselmeer en het oude stadje Hindeloopen is Jachthaven Hindeloopen dé ideale uitvalsbasis voor uw vaartochten naar de oude stadjes aan het IJsselmeer, de Friese meren, Randmeren of de Waddeneilanden.

  Zeer ruime ligplaatsen

  Jachthaven Hindeloopen is een ruim opgezette jachthaven. De ligplaatsen variëren van 7 tot en met 25 meter. Een kwart van onze ligplaatsen heeft een zijsteiger. Schepen van 6 tot maximaal 25 meter lengte en 3 meter diepgang hebben moeiteloos toegang tot de jachthaven.

  Uitgebreide faciliteiten

  Alle faciliteiten op de jachthaven, maken de jachthaven tot een complete thuishaven. Zo vindt u op de haven o.a. een uitgebreide Yachtservice & Refit afdeling, winterberging, watersportwinkel, supermarkt, restaurant, wasserette, lounge, zwembad, tennisbaan, verhuur van appartementen en dormettes, fietsverhuur, zeilmakerij, makelaar.

  Exclusief voor ligplaatsen met jaar- of meerjarig contractSkipsMaritiem Membership Card

  Extra voordeelEén ligplaats huren, vijf thuishavens

  Indien u wenst, mag u ieder seizoen één keer van thuishaven wisselen. U betaalt alleen het verschil in ligplaatstarief.

  Passanten bieden wij aantrekkelijke kortingen. Zo is er onze Voordeelkaart die u recht geeft op zeven overnachtingen in de havens van SkipsMaritiem. Het voordeel kan oplopen tot wel 20%. Bovendien kunnen de overnachtingen verspreid gebruikt worden over het hele seizoen.

  De voordeelkaart is verkrijgbaar op het havenkantoor.

  Naar contactformulier

  Meerjarige contracten

  Bij een meerjarig contract kan uw voordeel al snel oplopen tot honderden euro’s.

  5% korting op het geldende ligplaatstarief.
  10% korting op het geldende ligplaatstarief.

  Wilt u meer informatie of een verzoek tot terugbellen?

  Naar formulier