onderhoud tijdens winterberging Jachthaven Hindeloopen

Winterberging bij Jachthaven Hindeloopen

Uw schip overwinterd veilig bij ons in een van de geïsoleerde of zelfs verwarmde hallen. Jachthaven Hindeloopen heeft totaal 7.200 m² aan overdekte winterstalling waarvan 3000 m² verwarmd is.

Laat u uw schip liever in het water? Dat kan en is voor vaste ligplaatshouders inclusief.

Ook bieden wij ruim 5.000 m² aan stalling op de wal. Door een kraanvermogen tot 60 ton en transportmogelijkheden tot 70 ton vervoeren wij moeiteloos grotere schepen naar de plaats van bestemming.

Yachtservice en Refit tijdens de winterberging

Winterberging is bij Jachthaven Hindeloopen meer dan een schip op de kant zetten en in het voorjaar weer te water laten. Tijdens de winterperiode brengen we uw schip weer in perfecte staat voor het nieuwe watersportseizoen. Kwaliteit leveren staat daarbij voorop. Onze monteurs zijn ervaren vakmensen en werken met moderne apparatuur en een checklist. Uw schip gaat goed voorbereid de winter in en wordt in het voorjaar weer in perfecte staat te water gelaten.

Keuringen

Het is belangrijk dat u met regelmaat uw reddingsvesten, reddingsvlotten en brandblussers laat keuren. Gemiddeld is dit iedere 3 jaar nodig. Jachthaven Hindeloopen verzorgt dit graag voor u. Wij werken met gecertificeerde keuringsstations waardoor u gegarandeerd bent van de juiste keuring van uw materiaal.

Lever de te keuren veiligheidsproducten aan het einde van het vaarseizoen bij ons in en wij zorgen ervoor dat uw veiligheidsproducten voor het nieuwe vaarseizoen gekeurd zijn.

Prijslijst winterberging

Download hier de prijslijst

Winterbergingsovereenkomst

Download hier de overeenkomst

Reserveer direct of bel voor meer informatie

Laat uw gegevens achter