Welkom bij Jachthaven Hindeloopen

Winterberging bij Jachthaven Hindeloopen

check up winterberging Jachthaven Hindeloopen

Zonder zorgen over uw schip de winter in? Laat uw schip dan veilig overwinteren in één van onze verwarmde of geïsoleerde hallen.  Wilt u uw schip in het water laten overwinteren? Dit is mogelijk en is voor vaste ligplaatshouders inclusief.

Jachthaven Hindeloopen heeft totaal 7.200 m² aan overdekte geïsoleerde winterstalling en drie van de hallen zijn verwarmd. Daarnaast bieden wij circa 5.500 m² aan stalling op de wal. Door een kraanvermogen tot 60 ton en transportmogelijkheden tot 70 ton vervoeren wij moeiteloos grotere schepen naar de plaats van bestemming.

Yachtservice en Refit tijdens de winterberging

Winterberging is bij Jachthaven Hindeloopen meer dan een schip op de kant zetten en in het voorjaar weer te water laten. De winterperiode benutten we graag om uw schip weer in perfecte staat te brengen voor het nieuwe watersportseizoen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De monteurs die het onderhoud aan uw schip uitvoeren zijn ervaren vakmensen en beschikken over modern apparatuur. Bij het winterklaar maken van de motor en het sanitair wordt gewerkt met een checklist, zodat het schip goed voorbereid de winter in gaat en in het voorjaar weer in perfecte staat te water kan worden gelaten.

Keuringen

Het is van groot belang dat u met regelmaat uw reddingsvesten, reddingsvlotten en brandblussers laat keuren. Gemiddeld is dit iedere 3 jaar nodig. Wij verzorgen dit graag voor u. Wij werken met gecertificeerde keuringsstations waardoor u gegarandeerd bent van de juiste keuring van uw materiaal.

Lever de te keuren veiligheidsproducten aan het einde van het vaarseizoen bij ons in en wij zorgen ervoor dat uw veiligheidsproducten voor het nieuwe vaarseizoen gekeurd zijn.

Prijslijst winterberging

Download

Winterbergingsovereenkomst

Download

Reserveer direct of bel voor meer informatie

Laat uw gegevens achter