Welkom bij Jachthaven Hindeloopen

Onze gezellige en veelzijdige jachthaven ligt op een A1-locatie direct aan het IJsselmeer en direct tegen het gelijknamige karakteristieke oude stadje Hindeloopen aan.

Vaargebied

De jachthaven is een ideale uitvalsbasis voor vaartochten naar verschillende stadjes aan het IJsselmeer, zoals Enkhuizen, Medemblik, Makkum en Stavoren. Na een schutting door de sluizen van Kornwerderzand is een bezoek aan de Waddeneilanden zo gemaakt.

Jachthaven Hindeloopen
Jachthaven Hindeloopen

Faciliteiten

Op de jachthaven is iedere ligplaats uitgerust met een stroom- en drinkwateraansluiting. Het gebruik hiervan is voor de periode van april t/m oktober inclusief. Vanaf alle ligplaatsen is het tankstation goed bereikbaar, hier kunt u HVO7 diesel tanken. Uw auto kunt u achter laten op het bewaakte parkeerterrein. Daarnaast is er gratis WIFI op de haven.

De jachthaven beschikt over ruime en schone sanitaire voorzieningen waar u 24 uur per dag gebruik van kunt maken.  De vaste ligplaatshouders hebben een eigen toiletgebouw tot hun beschikking.

Verder heeft de jachthaven een watersportwinkel, een wasserette, een restaurant, een croissanterie, een recreatiegebouw met sportfaciliteiten, een overdekt zwembad en een sauna, een hotel, diverse speeltoestellen voor de kinderen en een uitgebreide Yachtservice & Refit afdeling.

Naar faciliteiten

Plattegrond haven

Download hier de plattegrond van de haven

Wij zien u graag terug als passant, ligplaatshouder of bezoeker bij ons op de haven.

Reserveer direct of bel voor meer informatie

Laat uw gegevens achter