Zwemschool Hindeloopen

Onze gekwalificeerde zwemonderwijzer geeft volgens de nieuwste methoden zwemles. Daarbij wordt rekening gehouden met de individuele verschillen en de leeftijd van de kinderen. Uitgangspunt is om hen op een kindvriendelijke manier en met veel plezier het gehele Zwem-ABC van de ENVOZ te laten behalen. Vertrouwd raken met het water staat daarbij voorop. Doormiddel van spelletjes en oefeningen doen de kinderen zoveel mogelijk ervaring op in het water. Pas als ze zich echt prettig voelen in het water, wordt begonnen met het aanleren van de zwemslagen, zoals de enkelvoudige rug- en schoolslag. Ook worden de eerste beginselen van de borst- en rugcrawl bijgebracht.

Heeft uw kind zijn/haar A-B-C zwemdiploma gehaald, maar wil hij/zij nog niet stoppen met zwemles, dan kunnen er nog diverse andere diploma’s worden behaald, waaronder snorkel- en afstandsdiploma’s.

Tarieven

* De kosten voor de zwemlessen voor het seizoen 2023-2024 (schooljaar) bedragen:
Inschrijfgeld eenmalig € 15,00
1 x per week les: € 275,50
2 x per week les: € 532,00

* De kosten voor de zwemles voor de periode januari 2023 tot de zomervakantie 2024 bedragen:
Inschrijfgeld eenmalig: € 15,00
1 x per week les: € 181,50
2 x per week les: € 350,00

De kosten voor het diplomazwemmen bedragen € 30,00 per diploma.

Lestijden

Woensdag van 13.00 uur en 18.00 uur
Donderdag van 15.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag van 13.00 uur en 18.00 uur

Op donderdagmiddag wordt er tot de herfstvakantie en vanaf april 2018 les gegeven in Stavoren. De tussenliggende periode is er zwemles in Hindeloopen.

De kinderen zwemmen per les een half uur.

Tijdens de schoolvakanties en op feestdagen (Sinterklaas, Goede Vrijdag, Paas-, Hemelvaart- en Pinksterweekend) wordt er geen zwemles gegeven.

Aanmelden?

Wilt u uw zoon en/of dochter opgeven voor zwemles vult u dan het aanmeldingsformulier in. U kunt uw zoon/dochter opgeven vanaf september (na de zomervakantie), vanaf januari (na de kerstvakantie) of vanaf april (vanaf april wordt er alleen met een nieuwe beginnersgroep begonnen bij voldoende aanmeldingen).

Heeft u vragen?

Neemt u dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer: 088-0504126.
Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: info@jachthavenhindeloopen.nl.