fbpx
Welkom bij Jachthaven Hindeloopen

De zwemschool

Bij Zwemschool Hindeloopen wordt er volgens de nieuwste methoden zwemonderwijs gegeven door een deskundige zwemonderwijzer. Tijdens het lesgeven wordt er duidelijk rekening gehouden met de individuele verschillen en de leeftijd van de kinderen. Ons uitgangspunt is om de kinderen op een kindvriendelijke manier en met veel plezier het gehele Zwem-ABC van de ENVOZ te laten behalen.

Vanaf het begin van de zwemlessen wordt er veel aandacht besteed aan het vertrouwd raken met het water. Dat gebeurt op allerlei speelse manieren. Deze oefeningen en spelletjes zijn erop gericht om de kinderen zoveel mogelijk ervaring op te laten doen in het water. Pas als de kinderen zich echt prettig voelen in het water, wordt begonnen met het aanleren van de zwemslagen, zoals de enkelvoudige rug- en schoolslag. Ook worden de eerste beginselen van de borst- en rugcrawl worden bijgebracht.

Heeft uw kind zijn/haar A-B-C diploma gehaald, maar wil hij/zij eigenlijk nog niet stoppen met zwemles, dan kunnen er nog diverse andere diploma’s worden behaald, waaronder snorkel- en afstandsdiploma’s.

Tarieven

* De kosten voor de zwemlessen voor het seizoen 2018-2019 (schooljaar) bedragen:
Inschrijfgeld eenmalig € 15,00
1 x per week les: € 240,00
2 x per week les: € 420,00

* De kosten voor de zwemles voor de periode januari 2019 tot de zomervakantie 2019 bedragen:
Inschrijfgeld eenmalig: € 15,00
1 x per week les: € 150,00
2 x per week les: € 264,00

De kosten voor het diplomazwemmen bedragen € 27,50 per diploma.

Lestijden

Woensdag van 13.00 uur en 18.00 uur
Donderdag van 15.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag van 13.00 uur en 18.00 uur

Op donderdagmiddag wordt er tot de herfstvakantie en vanaf april 2018 les gegeven in Stavoren. De tussenliggende periode is er zwemles in Hindeloopen.

De kinderen zwemmen per les een half uur.

Tijdens de schoolvakanties en op feestdagen (Sinterklaas, Goede Vrijdag, Paas-, Hemelvaart- en Pinksterweekend) wordt er geen zwemles gegeven.

Aanmelden?

Wilt u uw zoon en/of dochter opgeven voor zwemles vult u dan het aanmeldingsformulier in. U kunt uw zoon/dochter opgeven vanaf september (na de zomervakantie), vanaf januari (na de kerstvakantie) of vanaf april (vanaf april wordt er alleen met een nieuwe beginnersgroep begonnen bij voldoende aanmeldingen).

Heeft u vragen?

Neemt u dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer: 088-0504126.
Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: info@jachthavenhindeloopen.nl.