Het Hylper Huis: bijzonder overnachten in Hindeloopen

In het hart van Hindeloopen staat Het Hylper Huis, een 18e eeuwse Kapiteinswoning. De eerste verdieping van deze authentieke woning heeft twee luxe tweepersoonskamers geheel in Hindelooper stijl.

Een kamer is ingericht met als thema ‘Flora & Fauna’
Een kamer is ingericht met als thema ‘Scheepvaart’

Beide kamers beschikken over twee luxe eenpersoons boxsprings en een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Verder zijn er op de kamers een waterkoker en een koelkastje aanwezig.

De kamers zijn per trap bereikbaar. Er is geen lift in de woning aanwezig.

In onze croissanterie op Jachthaven Hindeloopen kunt u terecht voor vers gebakken broodjes, heerlijke koffie en verse jus d’orange. U kunt zelf uw assortiment broodjes samenstellen. Aan u de keuze of u uw broodjes meeneemt naar Het Hylper Huis of dat u plaatsneemt in de aangename ontbijtruimte. Naast het aanbod van lossen broodjes kunt u ook gebruik maken van het ontbijtbuffet.

Uw auto parkeert u gratis op het terrein van Jachthaven Hindeloopen. Hindeloopen zelf is autoluw. Laden/lossen bij de woning is wel mogelijk.

Wilt u de omgeving van Hindeloopen op de fiets verkennen, dan kunt u fietsen huren bij het havenkantoor van Jachthaven Hindeloopen. De supermarkt bevindt zich op loopafstand (in dezelfde straat) van Het Hylper Huis.

Tarieven & reserveren

Reserveren

Reserveer hier uw accomodatie op de site van SkipsHotel

Overige faciliteiten