Winterberging bij Jachthaven Hindeloopen

Zonder zorgen over uw schip de winter in? Laat uw schip veilig overwinteren in een van onze geïsoleerde of zelfs verwarmde hallen. Wilt u uw schip liever in het water laten? Dat kan en is voor vaste ligplaatshouders inclusief.

Jachthaven Hindeloopen heeft in totaal 7.200 m² aan overdekte geïsoleerde winterstalling en drie van de hallen zijn verwarmd. Ook bieden wij ruim 5000 m² aan stalling op de wal. Door een kraanvermogen tot 60 ton en transportmogelijkheden tot 70 ton vervoeren wij moeiteloos grotere schepen naar de plaats van bestemming.

Yachtservice & Refit tijdens de winterberging

Winterberging is bij Jachthaven Hindeloopen meer dan een schip op de kant zetten en in het voorjaar weer te water laten. Tijdens de  winterperiode brengen we uw schip weer in perfecte staat voor het nieuwe watersportseizoen. Kwaliteit leveren staat daarbij bovenaan. De monteurs die het onderhoud aan uw schip uitvoeren zijn ervaren vakmensen die werken met moderne apparatuur en een checklist. Uw schip gaat goed voorbereid de winter in en wordt in het voorjaar weer in perfecte staat te water gelaten.

winterberging jachthaven hindeloopen

Keuringen

Het is van groot belang dat u met regelmaat uw reddingsvesten, reddingsvlotten en brandblussers laat keuren. Gemiddeld is dit iedere 3 jaar nodig. Wij verzorgen dit graag voor u. Wij werken met gecertificeerde keuringsstations waardoor u gegarandeerd bent van de juiste keuring van uw materiaal.

Lever de te keuren veiligheidsproducten aan het einde van het vaarseizoen bij ons in en wij zorgen ervoor dat uw veiligheidsproducten voor het nieuwe vaarseizoen gekeurd zijn.

Keuring winterberging Jachthaven Hindeloopen

Prijslijst winterberging

Download hier de prijslijst winterberging

Winterbergingovereenkomst

Download Winterbergingsovereenkomst